شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ |۲۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 23, 2024
آیت‌الله نوری

«حوزه»حضرت آیت الله نوری همدانی گفتند: ابلاغ سیاست های علم و فناوری از سوی مقام معظم رهبری مباحثی بسیار جامع است، که از نظر معظم له بایددر عرصه علمی و فناوری در جایگاه نخست جهان قرار بگیریم.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، این مرجع تقلید عصر امروز در دیدار اعضای شورای سیاست گذاری جایزه علم و فناوری پیامبر اعظم(ص) که در دفتر ایشان برگزار شد اظهار داشتند: اسلام توجه زیادی به عزت قدرت مسلمانان دارد، این اهتمام قرآن به عرصه های مختلف سیاسی و نظامی و اقتصادی و فرهنگی در سرتاسر قرآن و روایات وجود دارد.

معظم له قدرت سیاسی، فرهنگی، نظامی و اقتصادی را پشتوانه قدرت جوامع اسلامی معرفی کردند و گفتند: با مراجعه به تاریخ علم و فرهنگ مشاهده می شود در روزگاری که جهان غرب، غرق در ظلمت و نادانی بود، تمدن بزرگ اسلامی رقم خورد و عرصه جدیدی را پیش روی جهانیان باز کرد. این قدرت اسلام در عرصه علمی تحولات بنیادی در زندگی افراد ایجاد نمود که وجود اصطلاحات گسترده علمی به زبان عربی گواه این ادعاست.

این مرجع تقلید با اشاره به افول علمی و فرهنگی مسلمانان در طی تاریخ اظهار داشتند: تمدن اسلامی توسط نبی مکرم اسلام بنا نهاده شد که پیامبر(ص) نیز با معرفی جانشینی برای خود، ادامه یافتن این مسیر را فراهم آوردند، ولی بنی امیه و بنی عباس و حکومت های جور، آنان را که از سوی پیامبر(ص) معرفی شده بودند را کنار زده و منزوی نمودند.

پیشرفت درعرصه علم و فناوری ، موجب قدرت جامعه اسلامی است

معظم له خاطرنشان کردند : پس از تسلط کامل غرب بر جوامع اسلامی امام خمینی(ره) پرچم اسلام را بر افراشت و آغازگر حرکت بنیادین در جهان شدند. و به برکت این انقلاب، حرکت های بزرگ علمی در جوامع اسلامی شکل گرفت.

ایشان با تاکید بر این که هرچه در عرصه علم و فناوری پیشرفت داشته باشیم، موجب قدرت و عزت جامعه اسلامی در جهان هستیم افزودند: ابلاغ سیاست های علم و فناوری از سوی مقام معظم رهبری مباحثی بسیار جامع است، مباحثی که بر توام بودن معنویت، اخلاق و ... با علم تاکید دارد. و ایشان تاکید درند کشور باید در عرصه علمی و فناوری در جایگاه نخست جهان قرار گیرد.

غرب از نظر معنوی در جایگاه بسیار بدی قرار دارد

حضرت آیت الله نوری همدانی با بیان این که جهان غرب با استفاده از علم از نظر مادی پیشرفت های زیادی داشته است، ولی از نظر معنوی در جایگاه بسیار بدی قرار دارد افزود: در جوامع اسلامی استعدادهای فراوانی در زمینه های مختلف علمی و فناوری وجود دارد که شناخت، تربیت و نشر آن به جهانیان وظیفه ای بر دوش مسئولان است.

خاطرنشان می شود در ابتدای این دیدار مهندس مهدی صفاری نیا دبیر شواری سیاست گذاری جایزه علم و فناوری پیامبر اعظم(ص) و رئیس پارک علم و فن آوری پردیس گزارشی از دستاوردهای این مرکز علمی را ارائه نمود.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha